Vakkundig Volkswagen onderhoud

Als klant wilt u uiteraard een auto die betrouwbaar en veilig is. Om dit te kunnen bewerkstelligen vraagt dit om regelmatig Volkswagen onderhoud. A-point biedt in meerdere vestigingen Volkswagen onderhoud. Hier wordt gewoon het originele fabrieksonderhoud uitgevoerd en daarnaast wordt tevens gewerkt met de originele onderdelen van Volkswagen.

Ervaring en expertise

Onderhoud is belangrijk onderdeel voor een auto. Het is tevens een vak apart en kan niet zomaar door iedereen worden uitgevoerd. Er wordt daarom in de autogarages gewerkt met ervaren monteurs die een expert zijn op het gebied van Volkswagens. Kortom A-point heeft alles is in huis om het onderhoud snel en professioneel te kunnen uitvoeren.

Persoonlijke service gecombineerd met kwaliteit

Kwaliteit is zeer belangrijk in het bieden van Volkswagen onderhoud en komt dus altijd op de eerste plaats. A-point weet namelijk precies wat er nodig is om de Volkswagen optimaal te laten werken. Hiervoor is een persoonlijke band met de klant zeer belangrijk, waar duidelijke afspraken worden gemaakt en duidelijk wordt gecommuniceerd naar de klant.

Wat kost onderhoud?

De kosten van het onderhoud zijn afhankelijk van wat er uiteraard onderhouden moet worden. Daarnaast is het natuurlijk ook nog mogelijk dat sommige reparaties binnen de garanties vallen waardoor er geen kosten aan verbonden zullen worden.

Indien mogelijk kan er tevens vervangend vervoer worden geregeld in de vorm van een huurauto wanneer het onderhoud voor lange termijn duurt.

Autoschade

Wanneer je te kampen hebt met autoschade is het belangrijk om het schadeformulier in te vullen. Dit moet direct gedaan worden na het ongeval. Tevens moet dit benoemd worden bij de verzekeraar. Vervolgens moet contact opgenomen worden met de A-point schadeservice van Volkswagen. De dealer helpt u gelijk verder met een aantal belangrijke zaken.

Mobiliteitsservice Europa

Heeft u een ongeluk gehad in Europa? Dan geldt in eerste instantie dezelfde procedure als in Nederland. Als allereerst moet namelijk het schadeformulier ingevuld worden en vervolgens kan er vervangend vervoer geregeld worden en wordt de auto naar het dichtstbijzijnde autobedrijf gebracht.