Wat zijn de voordelen van private lease?

Private lease betekent dat je voor een vast maandbedrag voor een bepaalde periode in een auto kunt rijden. Deze periode wordt afgesproken bij het afsluiten van de private lease deal. Hierbij zitten alle kosten meegenomen. Het leasen kan vergeleken worden met het huren van een auto. Op de website van www.hiltermannlease.nl/ kun je alles lezen over private lease. In dit artikel gaan we in op de voordelen van private lease.

Vast all-in bedrag

Wanneer er voor private lease wordt gekozen dan hoeft u alleen maar maandelijks een vast bedrag af te staan. Dat is ook de reden dat veel mensen het als een huur zien. Binnen dat all-in bedrag vallen alle bijbehorende kosten. Hieronder valt dus onder andere de afschrijving, verzekering en wegenbelasting. De enige extra kosten die er bij private lease bij komen is de brandstof.

Geen grote investering

Naast dat er maandelijk een vast all-in bedrag wordt betaald, is daarnaast een groot voordeel dat er niet geïnvesteerd hoeft te worden. Wanneer er een auto gekocht moet worden is dit opeens een behoorlijk grote investering. Door te kiezen voor private lease is dit niet langer meer zo. Dit is vooral een oplossing wanneer je geen grote hoeveelheid geld klaar hebt staan. Daarnaast rijd je met private lease ook nog eens in de nieuwste auto’s.

Leasen van een gebruikte auto

Bij private lease wordt er normaal gesproken vanuit gegaan dat er in een nieuwe auto gereden gaat worden. Wanneer men ervoor kiest om een private lease overeenkomst aan te gaan met een gebruikte auto, dan kan er nog goedkoper in de auto worden gereden. Dit kan een optie zijn wanneer u het leasen van een wat nieuwere auto aan de dure kant vind.

Demo private lease

Als laatste is het ook mogelijk om te kiezen voor de demo private lease. Dit zijn showroom modellen. Deze autos hebben wellicht ook al wat proefritkilometers op de teller staan. Over het algemeen worden deze auto’s dan ook tegen een leuke korting aangeboden.